Έρευνα & Ανάπτυξη

Έρευνα και Ανάπτυξη Kiten Beauty

 

Η εταιρεία The Eye Beauty Company ξεκίνησε την πορεία της το 2007 με τη δημιουργία των πρώτων οφθαλμοκαλλυντικών διεθνώς (γνωστοποιημένων στον ΕΟΦ), με σκοπό την καθημερινή περιποίηση των ματιών. Από την πρώτη εφεύρεση των οφθαλμο-καλλυντικών έως και σήμερα, συμβάλλει καθοριστικά στη νέα επιστήμη ομορφιάς των ματιών, ειδικότερα, μάλιστα, μετά την επιβεβαίωση της θεωρίας της Οφθαλμογήρανσης, η οποία στηρίζεται πια και σε πολλαπλά κλινικά ευρήματα.

Η εταιρεία The Eye Beauty Company ανάδειξε τα οφθαλμοκαλλυντικά ως τη νέα κατηγορία προϊόντων ομορφιάς και επιβεβαίωσε την πρωτοπορία της με την ανακάλυψη της Οφθαλμογήρανσης.

Νέα προϊόντα ματιών αναπτύσσονται συνεχώς σε παγκόσμιο επίπεδο για την Εταιρεία The Eye Beauty Company, και συγκεκριμένα τη σειρά Kiten Beauty, για ένα νεανικό, λαμπερό και υγιές βλέμμα που ακτινοβολεί.

Πολλά ακόμα καινοτόμα προϊόντα που βρίσκονται σε διαδικασία παραγωγής θα αλλάξουν τα δεδομένα στην περιποίηση των ματιών με την είσοδό τους στην ελληνική αγορά. Στην παρούσα φάση, διεξάγονται Δοκιμές και Κλινικές Μελέτες σε όλο τον κόσμο κάτω από τα αυστηρότερα στάνταρ (φαρμακευτικά κριτήρια) προκειμένου τα προϊόντα Kiten Beauty να είναι συμβατά με όλους τους τύπους ματιών – και ιδιαίτερα τα ευαίσθητα μάτια – προσφέροντας τα καλύτερα και τα πλέον ασφαλή προϊόντα περιποίησης ματιών