KITEN BEAUTY Οφθαλμοκαλλυντικά

ΔΑΚΡΥΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Τα Δάκρυα Ομορφιάς Kiten Beauty αποτελούν ένα καλλυντικό οφθαλμικό διάλυμα, που βασίζεται στο  συνδυασμό ωφέλιμων αντιοξειδωτικών συστατικών. Συνιστούν μία φόρμουλα νεότητας των ματιών, καθώς η δράση τους αφορά στην ενίσχυση των φυσικών οφθαλμικών λειτουργιών, με στόχο τη διατήρηση της νεανικότητας των ματιών και της ομορφιάς τους. Πρόκειται για σταγόνες ματιών, που  περιέχουν ένα σύνολο ενυδατικών και προστατευτικών στοιχείων , μεταξύ των οποίων και το  μοναδικό ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ( 0,2%), που αλληλεπιδρά με τη φυσική βλεννογόνο στοιβάδα του δακρυϊκού φιλμ και δημιουργεί ένα τεχνολογικά αναπτυγμένο σύστημα, το οποίο διατηρεί την υγρασία και άλλους απαλυντικούς παράγοντες στην επιφάνεια του ματιού. Έτσι, εξασφαλίζουμε την οφθαλμική μας  υγεία , αλλά και ένα σαγηνευτικό, υγιές βλέμμα.

 Ο νέος μας σύμμαχος στην περιποίηση των ματιών!
Η καλλυντική περιποίηση των ματιών ήρθε την πιο κατάλληλη και αναγκαία στιγμή. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και η μόλυνση, κάνουν τα μάτια να δείχνουν άτονα, ξηρά και ταλαιπωρημένα, το βλέμμα θαμπό και γερασμένο, καθιστώντας την περιποίηση των ματιών πιο επιτακτική από ποτέ! 

Τα Δάκρυα Ομορφιάς Kiten Beauty έφεραν την επανάσταση στη φροντίδα των ματιών. Δημιούργησαν την πιο σύγχρονη κατηγορία καλλυντικών για τα μάτια, τα Οφθαλμοκαλλυντικά. Ο ρόλος τους είναι να ενυδατώνουν, να θρέφουν βαθιά και να προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία στα μάτια, χάρη στα μοναδικά θρεπτικά συστατικά που περιέχουν! Η χρήση τους είναι καθημερινή, όπως η κρέμα ματιών, και κάθε φιαλίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές μέσα στην ημέρα. 

Με την καθημερινή χρήση των Δακρύων Ομορφιάς, θα διατηρήσετε ένα υγιές, λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα, αλλά το βασικότερο, θα διατηρήσετε την υγεία των ματιών σας, καθώς οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του οφθαλμικού μίγματος καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τον εκφυλισμό των κυττάρων και τα πρόωρα σημάδια οφθαλμογήρανσης.

ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΑ – OΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ - ANTIΑΛΛΕΡΓΙΚΑ & ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ - ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

Η καλλυντική περιποίηση των ματιών είναι γεγονός και παρέχεται από τα οφθαλμοκαλλυντικά! Προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης, για καλλυντική χρήση, που παρασκευάζονται με την προσθήκη θρεπτικών και προστατευτικών των ματιών συστατικών. Ανάμεσά τους και το φυσικό και αγνό υαλουρονικό οξύ, που ήδη προϋπάρχει σε όλους τους ιστούς του ανθρώπινου σώματος, αλλά με την πάροδο του χρόνου μειώνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα τα σημάδια της γήρανσης των ματιών να αρχίζουν να εμφανίζονται σε μάτια, βλέφαρα και βλεφαρίδες από πολύ νωρίς!

KITEN BEAUTY TOTAL EYE WIPES είναι τα πρώτα Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια υαλουρονικού οξέος καθημερινής περιποίησης και αναζωογόνησης της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Πρόκειται για μια νέα γενιά προϊόντων, που παρέχουν την απαραίτητη ενυδάτωση και επαναφέρουν τη λιπαρότητα των βλεφάρων σε φυσιολογικά επίπεδα. Συμβάλλουν στην προστασία ενάντια στα σημάδια βλεφαρικής κούρασης - πρηξίματα, βλεφαρίτιδα (χαρακτηρίζεται από λευκά σωματίδια σαν πιτυρίδα), βαριά βλέφαρα, μαύρες σακούλες, ευαισθησίες ματιών και βλεφαρόπτωση - που επέρχεται με τα χρόνια και με τον τρόπο ζωής (π.χ. συχνό μακιγιάζ, χρήση φακών επαφής). Τα οφέλη τους είναι σημαντικά και ορατά, ακόμη και στην περίπτωση που δεν τα επιλέγουμε για τον καθημερινό καθαρισμό (επειδή, πιθανώς, χρησιμοποιούμε κι ένα άλλο παλιότερο προϊόν). Η χρήση τους, έστω και κάποιες τακτές φορές, έχει δράση προληπτική και θεραπευτική, καθώς απομακρύνονται βακτήρια και νεκρά σώματα, ανακουφίζονται τα βλέφαρα και προστατεύονται τα μάτια. Χαρακτηριστική τους, άλλωστε, ιδιότητα είναι η ευεργετική αντιβακτηριδιακή τους δράση, που διατηρεί τα επίπεδα βακτηρίων σε βλέφαρα και βλεφαρίδες σε ιδανικά επίπεδα, ώστε να είναι λαμπερά, υγιή και νεανικά.

  • Χάρη στα περιποιητικά τους συστατικά (ενυδατικοί, αντιοξειδωτικοί παράγοντες και υαλουρονικό οξύ) και στην ήπια αντιβακτηριδιακή τους δράση, διατηρούν την πλαστικότητα και τη φυσιολογική υφή των βλεφάρων, θρέφοντας βλέφαρα και βλεφαρίδες, και χαρίζοντας, παράλληλα, μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας!
  • Οι αδύναμες βλεφαρίδες, η έκκριση σμήγματος στις γωνίες των ματιών, οι τσίμπλες και τα βαριά βλέφαρα είναι τα πρώτα σημάδια καταπόνησης από τον υπερβολικό όγκο βακτηρίων και την έλλειψη οφθαλμοκαλλυντικής περιποίησης. Τα KITEN BEAUTY TOTAL EYE WIPES μπορούν να είναι σύμμαχοί μας στην αντιμετώπιση τέτοιων οφθαλμικών δυσκολιών.
  • Συμβάλλουν στην υγιή εμφάνιση και πλούσια πυκνότητα των βλεφαρίδων. Τα μάτια δέχονται τον περισσότερο όγκο μακιγιάζ, με συνέπεια την πρόωρη εμφάνιση κούρασης και γήρανσης. Καθώς η περιοχή των ματιών είναι η πρώτη που δείχνει τα σημάδια του χρόνου, η διαφύλαξη ενός ιδανικού επιπέδου στα προϋπάρχοντα βακτήρια συνεισφέρει σημαντικά στη διατήρηση ενός λαμπερού και νεανικού βλέμματος.
  • Ενδείκνυνται για το δύσκολο καθαρισμό του εσωτερικού των βλεφαρικών χειλιών (το σημείο που τοποθετείται το eye liner εσωτερικά και συσσωρεύονται τα περισσότερα μικρόβια και βακτήρια).
  • Λόγω της ατομικής τους συσκευασίας είναι αποστειρωμένα, υγρά και φρέσκα και μπορούμε να τα παίρνουμε μαζί μας οπουδήποτε!

 

 

 

Οφθαλμοκαλλυντικά