Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια

ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΑ – OΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ - ANTIΑΛΛΕΡΓΙΚΑ & ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ - ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ
 

Η καλλυντική περιποίηση των ματιών είναι γεγονός και παρέχεται από τα οφθαλμοκαλλυντικά! Προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης, για καλλυντική χρήση, που παρασκευάζονται με την προσθήκη θρεπτικών και προστατευτικών των ματιών συστατικών. Ανάμεσά τους και το φυσικό και αγνό υαλουρονικό οξύ, που ήδη προϋπάρχει σε όλους τους ιστούς του ανθρώπινου σώματος, αλλά με την πάροδο του χρόνου μειώνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα τα σημάδια της γήρανσης των ματιών να αρχίζουν να εμφανίζονται σε μάτια, βλέφαρα και βλεφαρίδες από πολύ νωρίς!

KITEN BEAUTY TOTAL EYE WIPES είναι τα πρώτα Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια υαλουρονικού οξέος καθημερινής περιποίησης και αναζωογόνησης της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Πρόκειται για μια νέα γενιά προϊόντων, που παρέχουν την απαραίτητη ενυδάτωση και επαναφέρουν τη λιπαρότητα των βλεφάρων σε φυσιολογικά επίπεδα. Συμβάλλουν στην προστασία ενάντια στα σημάδια βλεφαρικής κούρασης - πρηξίματα, βλεφαρίτιδα (χαρακτηρίζεται από λευκά σωματίδια σαν πιτυρίδα), βαριά βλέφαρα, μαύρες σακούλες, ευαισθησίες ματιών και βλεφαρόπτωση - που επέρχεται με τα χρόνια και με τον τρόπο ζωής (π.χ. συχνό μακιγιάζ, χρήση φακών επαφής). Χαρακτηριστική τους ιδιότητα είναι η ευεργετική αντιβακτηριδιακή τους δράση, που διατηρεί τα επίπεδα βακτηρίων σε βλέφαρα και βλεφαρίδες σε ιδανικά επίπεδα, ώστε να είναι λαμπερά, υγιή και νεανικά.

  • Χάρη στα περιποιητικά τους συστατικά (ενυδατικοί, αντιοξειδωτικοί παράγοντες και υαλουρονικό οξύ) και στην ήπια αντιβακτηριδιακή τους δράση, διατηρούν την πλαστικότητα και τη φυσιολογική υφή των βλεφάρων, θρέφοντας βλέφαρα και βλεφαρίδες, και χαρίζοντας, παράλληλα, μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας!
  • Οι αδύναμες βλεφαρίδες, η έκκριση σμήγματος στις γωνίες των ματιών, οι τσίμπλες και τα βαριά βλέφαρα είναι τα πρώτα σημάδια καταπόνησης από τον υπερβολικό όγκο βακτηρίων και την έλλειψη οφθαλμοκαλλυντικής περιποίησης. Τα KITEN BEAUTY TOTAL EYE WIPES μπορούν να είναι σύμμαχοί μας στην αντιμετώπιση τέτοιων οφθαλμικών δυσκολιών.

  • Συμβάλλουν στην υγιή εμφάνιση και πλούσια πυκνότητα των βλεφαρίδων. Τα μάτια δέχονται τον περισσότερο όγκο μακιγιάζ, με συνέπεια την πρόωρη εμφάνιση κούρασης και γήρανσης. Καθώς η περιοχή των ματιών είναι η πρώτη που δείχνει τα σημάδια του χρόνου, η διαφύλαξη ενός ιδανικού επιπέδου στα προϋπάρχοντα βακτήρια συνεισφέρει σημαντικά στη διατήρηση ενός λαμπερού και νεανικού βλέμματος.
  • Ενδείκνυνται για το δύσκολο καθαρισμό του εσωτερικού των βλεφαρικών χειλιών (το σημείο που τοποθετείται το eye liner εσωτερικά και συσσωρεύονται τα περισσότερα μικρόβια και βακτήρια).
  • Λόγω της ατομικής τους συσκευασίας είναι αποστειρωμένα, υγρά και φρέσκα και μπορούμε να τα παίρνουμε μαζί μας οπουδήποτε!